Hogyazmasnalisvan

Who

Friss topikok

  • Szájpuska: Legyél köcsög. A köcsögökre csak a köcsögök figyelnek? (2010.09.20. 18:48) Élj
  • Masinista: depressziós kakk (2009.12.07. 20:33) Ami mindenkinek más
  • tekergomeli: Az ilyen kérdések kockázatosak, mert felelőséggel járnak. Nem kérdezheted meg valakitől nagy komol... (2009.06.12. 21:24)
  • tekergomeli: A szeretet az nem egy állandó, az egy változó. Úgy képzeld el, mint egy tarisznyát. Csak ez egy va... (2009.06.04. 17:11) Apu
  • Masinista: ha azt akarod, hogy szocialis poziciod a nulla alatt, valahova a minusz vegtelen fele tarto legyen... (2009.01.15. 21:40) Apróbetűs

IndaFotó képek

Agymenés

2009.01.13. 19:13 | Daaaah | Szólj hozzá!

        Fáradt délután, unalmas bolyongás wikipédián... Sosem vezet sehova, várom talán majd egy nap valaki feltölti mi a tökéletes élet receptje, gondolom majd sorra mindenki átjavítja, szabja, teszi-veszi, méretezi, hogy az neki megfeleljen majd egy nap leszedik mert nincs szakirodalmi hivatkozás. Épp ezen a napon volt amikor rátaláltam arra amiről a mai bejegyzésem szól.

       Amennyiben egy meghatározott pillanatban ismerhetnénk a világ összes hatását és visszahatását elvileg képesek lennénk kiszámítani mi lesz a következp pillanatban és az azutáni pillanatban vagy akár, hogy mi volt előtte vagy előtte. Mint mikor látunk leesni egy uveggolyót - ezen egyszerü esetben töbnyire ismerjuk az összes együthatót, gravitáció, golyó tömege, utközési felület anyaga és bla, bla - azen ismeret anyagok esetében tudhatjuk a golyó leesik és megáll vagy éppen tovább gurul. A világgal sincs ez másként én a szüleim együttlétének eredménye vagyok, ahogyan te is. Amiatt járok iskolába mert a körülöttem lévő emberek többségétől olyan tipusú ösztönzéseket kaptam, melyek arra sarkalltak, hogy tovább tanúljak, azért nézek így ki, gondolkozok így mert a szüleim így neveltek és mert őket úgy nevelték, hogy így neveljenek, vagy éppen mert tartósan kapcsolatban álltam olyan emberekkel akik befolyásolták életemet. Az egész világ egy nagy hatás visszahatás massza.

     A mai bejegyzés csak gondolatébresztés, replikákat, kritikákat várok és majd szorgosan válaszolgatok is.

A bejegyzés trackback címe:

https://szappanizuszaj.blog.hu/api/trackback/id/tr100875490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása