Hogyazmasnalisvan

Who

Friss topikok

  • Szájpuska: Legyél köcsög. A köcsögökre csak a köcsögök figyelnek? (2010.09.20. 18:48) Élj
  • Masinista: depressziós kakk (2009.12.07. 20:33) Ami mindenkinek más
  • tekergomeli: Az ilyen kérdések kockázatosak, mert felelőséggel járnak. Nem kérdezheted meg valakitől nagy komol... (2009.06.12. 21:24)
  • tekergomeli: A szeretet az nem egy állandó, az egy változó. Úgy képzeld el, mint egy tarisznyát. Csak ez egy va... (2009.06.04. 17:11) Apu
  • Masinista: ha azt akarod, hogy szocialis poziciod a nulla alatt, valahova a minusz vegtelen fele tarto legyen... (2009.01.15. 21:40) Apróbetűs

IndaFotó képek

Apróbetűs

2009.01.13. 19:44 | Daaaah | 3 komment

Ez nem egy könyv ez nem egy könyv ide vessző kéne! de nem teszek amúgy ez tényleg nem egy könyv mert könyv az amit kiadnak és azt azért is írják hogy ide is vessző kellett volna kiadják és én ezt nem azért írom hanem mert csak írni akarok írni és ne hagyni abba bele írni azt is ami nincs benne. leírni hogy hova kell vessző s hova nem ide pl. kellet volna leírni, hogy szeretek vagy nem szeretek, leírni mennyire nem szeretem a konformokat aztán meg mégis konformizálódok csak mert rossz egyedül lenni de majd most megmutatom és gyorsan meghízok, lefogyok raktam vesszőt. És még akkor is fogok szeretni ha nem szeretnek. Azzal kezdem, hogy oda kirakom a pontot és ide a vesszőt nem és hogy jó leszek, csak simán, zavarba ejtően jó, kedves, majd szeretni is fogok de nem úgy igazából hanem csak viccességből majd nevetek is és szánakozom, főleg magamon. Amúgy mar ügyesen összeszedtem magam, rakok ilyent. olyant, és majd használok! ezt is azt is? csak, hogy bírj végigolvasni. Most megpróbálnék elhízni de nem megy nem vagyok éhes csak a fajdalom jár a fejemben...

Most egy üres lap vagyok,

egy emlékkel egykoron varázsos mondatokról, belül egy érzéssel mit nem tudok megmagyarázni, szorongással, félelemmel az ürességtől,hogy talán soha nem írnak tele, egy üres lap maradok.

Ekkor kinyúlok magamból és írni kezdek, az első szó nehézkes "Szeress"

aztán egyre jobban megy és szép lassan megtelek mar nem félek!

Vége!

Most elolvasom magam. 

Szeress Hülye! Gondolkozz! Merj változni! Lépj ki! Merj tenni! Tudsz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szappanizuszaj.blog.hu/api/trackback/id/tr86875596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chester 2009.01.14. 13:06:18

nagyon jo mindegyik, kivetel nelkul.es sztem kar hogy csak blogkent irod meg, pedig erdemes arra h napvilagot lasson!

Daaaah 2009.01.15. 21:03:35

Koszi eszterke! Elfogult vagy! Amikor arra kértelek, hogy csak óvatosan az intrikával, nem gondoltam ennyire komolyan veszel!

Masinista 2009.01.15. 21:40:03

ha azt akarod, hogy szocialis poziciod a nulla alatt, valahova a minusz vegtelen fele tarto legyen, akkor csak ilyeneket irj, es mutasd meg masnak...ennel sokkal tobbet tudsz, meg ha nagyobb hulyesegeket is, s plane jobbakat, minthogy egy Chester nevu lanyt kielegits...probalj meg koncentralni, hanyni mindenki tud.
süti beállítások módosítása