Hogyazmasnalisvan

Who

Friss topikok

  • Szájpuska: Legyél köcsög. A köcsögökre csak a köcsögök figyelnek? (2010.09.20. 18:48) Élj
  • Masinista: depressziós kakk (2009.12.07. 20:33) Ami mindenkinek más
  • tekergomeli: Az ilyen kérdések kockázatosak, mert felelőséggel járnak. Nem kérdezheted meg valakitől nagy komol... (2009.06.12. 21:24)
  • tekergomeli: A szeretet az nem egy állandó, az egy változó. Úgy képzeld el, mint egy tarisznyát. Csak ez egy va... (2009.06.04. 17:11) Apu
  • Masinista: ha azt akarod, hogy szocialis poziciod a nulla alatt, valahova a minusz vegtelen fele tarto legyen... (2009.01.15. 21:40) Apróbetűs

IndaFotó képek

Panelek nélkül!

2009.06.04. 05:19 | Daaaah | Szólj hozzá!

 Színházmegnyitó

Te sietsz, én sietek, ő siet, mi sietünk. De hova?

Mintha kétségbeesetten próbálnánk mindent belegyömöszölni rövid életünkbe, aztán látjuk a fiatalokat, akik mintha 20 év alatt legalább 40-et leéltek volna. 

Azt hiszem, hiszed, hisszük, aminek a megéléséhez egy élet kell, mi majd lezavarjuk 20 alatt és az életünk, mint egy könyv amiből a legjobb fejezeteket az idő szűkössége miatt csak úgy kimaradtak volna. 
            Nem vállalunk gyereket, mert akkor mikor élünk és valójában csak úgy élünk igazán. Ha valami szépet látunk gyorsan tovább rohanunk, nehogy  magával ragadjon, és soha ne engedjen. 

Egy kiállítást csak egyszer nézek, nézel, nézünk meg, mintha az elég lenne egy élet műveinek a megértéséhez, átéléséhez.

Vagy ott a Louvre. Istenem de utalom! Mint az instant kávé, amire csak víz kell.

Több évszázadra csak néhány órád van, aztán mivel maradsz?

Inkább állnék a Dávid szobor előtt egy fél napot, mint több száz másik előtt csak pillanatokat. Így meg időnk sincs rácsodálkozni az élet szépségére.

És… talán ez is a világ célja.

Elérni, hogy ne szeresd az eletet, hogy bele keseredj.
    Pedig de szép is, és pótolhatatlan az élet. 

Éppen ezért élj lassan és merj rácsodálkozni az élet szépségeire.

A bejegyzés trackback címe:

https://szappanizuszaj.blog.hu/api/trackback/id/tr791162609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása